Puur, Duurzaam & Dagvers

De verantwoordelijkheid voor de zorg van asielzoekers brengt vele uitdagingen met zich mee, waarvan het voorzien van kwaliteitsvolle, voedzame maaltijden niet de minste is. Bij Coen Evers begrijpen we dat deze uitdaging niet alleen een logistieke, maar ook een emotionele component heeft. Voeding is een basisbehoefte die, wanneer goed beheerd, kan fungeren als een krachtig instrument voor comfort en stabiliteit in het leven van een asielzoeker.

Waarom onze Maaltijden- en Cateringservice perfect aansluit:

  • Dagelijks Vers en Lokaal Bereid: Elke maaltijd die wij serveren wordt op de dag zelf bereid met de meest verse, lokaal verkregen ingrediënten. Dit zorgt niet alleen voor de beste smaak en voedingswaarde, maar ondersteunt ook de lokale ondernemers.
  • Geen door ons Toegevoegde E-nummers*: Onze commitment aan gezondheid en welzijn betekent dat wij alle toegevoegde kunstmatige toevoegingen tijdens de bereiding vermijden. 
  • Duurzaamheid als Belangrijke Pijler: Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor het milieu zeer serieus en gebruiken duurzame methoden in zowel onze voorbereiding als levering.
  • Aangepast aan Culturele Behoeften: We erkennen de diverse achtergronden van uw gasten en zijn uitgerust om maaltijden aan te passen die cultureel respectvol en smaakvol zijn.

*Tijdens de bereiding voegen bij geen extra conserveringsmiddelen en/of kleur- en kunstmatige smaakversterkers toe. 

Onze Aanpak: Meer dan Gewoon Eten

Bij Coen Evers Catering geloven we dat eten meer is dan wat er op je bord ligt. Elke maaltijd is een kans om comfort en een stukje thuisgevoel te bieden aan mensen die ver van huis zijn. We zetten ons in om met elke maaltijd warmte en een welkom gevoel over te brengen.

Waarom Samenwerken met Coen Evers?

  • Ethisch Verantwoord: Onze ethische benadering zorgt ervoor dat we bij elke stap overwegen wat het beste is voor zowel onze klanten als de planeet.
  • Cultureel Sensitief: Wij begrijpen het belang van het respecteren van diverse culturele achtergronden in onze maaltijdplanning en -bereiding.
  • Bewezen Succes: Met jarenlange ervaring in de cateringindustrie hebben wij een trackrecord opgebouwd van betrouwbaarheid, kwaliteit en klanttevredenheid.

Speciale Introductieaanbieding voor Gemeentes en het COA

Als blijk van onze toewijding en vertrouwen in onze diensten, bieden we een gratis proeverij aan waarbij u zelf de kwaliteit en versheid van onze maaltijden kunt ervaren. Wij zijn overtuigd dat eenmaal geproefd, u net zo enthousiast zult zijn over onze diensten als wij.

Zet Vandaag Nog de Stap

Neem contact met ons op via onderstaande link om meer te weten te komen over onze diensten of om direct een afspraak te maken voor uw gratis proeverij. Laten we samen werken aan een betere toekomst.